Divadlo v Boleradicích

Datum: 09.04.2013

Zveme Vás do divadla

 

Ve dnech 29.dubna až 4. května se v Divadle Boleradice uskuteční Krajská divadelní přehlídka Jarní Sešlost – Boleradice 2013. Je to licenční postupová přehlídka venkovských divadelních souborů s postupem na Národní přehlídku Krakonošův divadelní podzim ve Vysokém nad Jizerou. Pořádá ji náš Divadelní spolek bratří Mrštíků Boleradice a Svaz českých divadelních ochotníků. Přehlídka se uskuteční za podpory Ministerstva kultury ČR, Jihomoravského kraje a městyse Boleradice.

V programu vystoupí nejlepší ochotnické soubory z Jedovnic, Brtnice, Boleradic, Stonařova a Jiříkovic. Hosty letošního ročníku je krajanský soubor VOmladina z Vídně, Divadelní soubor Městečko Trnávka a Ořechovské divadlo. Festival bude hodnotit odborná porota ve složení Lenka Lázňovská (Artama Praha), Dušan Zakopal (SČDO), prof. Jan Císař (DAMU) a Karel Tomas. V rámci festivalu bude vycházet zpravodaj přehlídky Forbína, který bude návštěvníky festivalu informovat o jejím průběhu, seznamovat je s recenzemi porotců, rozhovory a dalšími zajímavostmi ze zákulisí.

 

Vstupenky na jednotlivá představení nebo i na celou přehlídku si už nyní můžete rezervovat na www.boleradice-divadlo.cz (zde najdete další informace o festivalu), e-mailem na rezervace@boleradice-divadlo.cz nebo na tel. 519 423 061 (středa a pátek od 18. do 19. hodin).

 

Těšíme se na setkání v divadle

S pozdravem

Ing. Jiří Janda

Divadelní spolek bratří Mrštíků

Boleradice 113

691 12 Boleradice

Mob.: +420 605 350 456

Email: info@boleradice-divadlo.cz

 

© Obec Krumvíř - Všechna práva vyhrazena.