Diakonie – Nabídka odlehčovacích služeb

Datum: 14.04.2021

Diakonie – Nabídka odlehčovacích služeb

Pečujete o někoho blízkého a potřebujete zajistit pomoc přes den? Máme pro Vás řešení!  Od  května  nabízíme odlehčovací službu v nově zrekonstruované Odstrčilově vile v Kloboukách u Brna. Služba je vhodná pro ty z vás, kteří se staráte o své rodiče a potřebujete chodit do práce nebo si čas od času něco zařídit. Ráno můžete dovézt svého blízkého, o kterého se postaráme a večer si ho vyzvednete. Fungujeme od pondělí do neděle v době od 7.00 do 18.00 hodin. Klienti můžou docházet pravidelně (např. několik dní v týdnu) nebo využívat službu méně často z důvodu, aby měli kontakt s jinými lidmi a „přišli na jiné myšlenky“. K dispozici je denní místnost s jídelnou, pokoj pro odpočinek klientů přes den a bezbariérová koupelna se stropním zvedacím systémem pro případné poskytnutí hygieny.

 

Potřebujete pomoc na delší čas, například odjet na dovolenou, jít na operaci nebo provést úpravu zázemí pro blízkého, o kterého se staráte? Potom vám nabízíme pobytovou formu odlehčovací služby poskytovanou celoročně v nepřetržitém provozu. Předpokládaná délka pobytu je v rozsahu 1 – 3 týdny. Máme jedno a dvoulůžkové pokoje, celý objekt je bezbariérový. Zajišťujeme ubytování, stravu a péči, kterou zajišťují zkušení pracovníci a dokážou pružně reagovat na potřeby klientů.

 

Vila se nachází v areálu, který je obklopen lesoparkem a stromy, je možné posedět na terase s pnoucí révou a výhledem na celé Klobouky.

 

V případě zájmu nás můžete kontaktovat na tel. 603 575 249, nebo napsat email na vila@betlem.org.

© Obec Krumvíř - Všechna práva vyhrazena.